
Υλικά
1 κιλό τσουκνίδια (άνθη-φυλλαράκια τσουκνίδας)
Μισό κιλό διάφορα χορταρικά
1½ φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
300 γρ. τυρί φέτα
2 κουταλιές της σούπας τραχανά
6 φύλλα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα τσουκνίδια και τα υπόλοιπα
χορταρικά και τα βράζουμε καλά σε μια
κατσαρόλα.Τα σουρώνουμε, τα ξαναρίχνουμε στην
κατσαρόλα προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά
μας και αφήνουμε γα πάρουν μια βράση ακόμη.
Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σε ένα
λαδωμένο ταψί απλώνουμε τρία φύλλα ραντιζοντάς
τα μεταξύ τους με λίγο λάδι. Αδειάζουμε από πάνω τη
μισή γέμισή μας και στρώνουμε και τα υπόλοιπα τρία
φύλλα. Τελειώνουμε με την υπόλοιπη γέμιση.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45
λεπτά περίπου.
Facebook X Email Threads WhatsApp