
Υλικά
1 λαγός μέτριος
1½ κιλό ξερά κρεμμύδια για στιφάδο
1 ποτήρι λάδι
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί
1 κουταλιά της σούπας ντομάτα πελτές
4 φυλλαράκια δάφνη
Μπαχάρι – Αλάτι-Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε σε νερό το λαγό τεμαχισμένο, και τον βράζουμε για
30 λεπτά. Στο μεταξύ πλένουμε και καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, αφήνοντάς τα στρογγυλά.
Μόλις βράσει ο λαγός, προσθέτουμετο λάδι, το κρασί, τα κρεμμύδια, τον πελτέ,
τη δάφνη και τα μπαχαρικά.
Αν δούμε πως χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη μέχρι να καλυφθούν όλα τα υλικά μας.
Βράζουμε για 15 λεπτά ακόμη σε μέτρια φωτιά.
Facebook X Email Threads WhatsApp