Κουλιάσου με Τσιγαρίδες: Αυθεντική βλάχικη συνταγή από το Λιβάδι Ολύμπου

Facebook
X
Email
Threads
LinkedIn
WhatsApp

Υλικά

1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι

1 πράσο ψιλοκομμένο

Μισό κιλό χοιρινές τσιγαρίδες

1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμποκάλειιρο

1 κιλό νερό

Λίγο αλάτι

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε το λάδι και καβουρδίζουμε τις χοιρινές τσιγαρίδες μαζί με το πράσο. Μετά προσθέτουμε το αλάτι, το καλαμποκάλευρο και το νερό και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να «χυλώσει» η λευκή σάλτσα μας. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο φαγητό, πανεύκολο στην εκτέλεση.

Σχετικές Αναρτήσεις